Benefitor Oy
Benefit Through Digital Direct Marketing
Uutiset
 

Uutisia
01.01.2012 Benefitor kasvaa ja muuttaa uusiin tiloihin.

Benefitor Oy on hankkinut uudet tilat Lauttasaaressa, osoitteessa Vattuniemenkuja 4. Tilat jaetaan kahden muun yrityksen kanssa, jotka ovat tuttuja jo parin vuoden takaa Aalto-Yliopiston Start-UP-Centerin ajoilta. Uusissa tiloissa voidaan organisoida paremmin markkinointipuolen ja tele-centerin toiminta. Lisäksi uudet tilat ovat joustavia ja mahdollistavat kasvun jatkossa.
01.05.2012 Benefitor pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen liidien etsinnän lisäksi niiden kontaktoinnin puhelimitse ja sopimuskäsittelyn suoraan liidistä asiakkaaksi.

Olemme etsineet asiakkaillemme tuhansia potentiaalisia asiakkaita sähköpostimarkkinoinnin keinoin. Palautteen perusteella katsoimme, että aika on kypsä rakentaa backoffice, jossa haetut liidit voidaan alle 24 tunnin sisällä käsitellä suoraan asiakkuuksiksi, jopa syöttämällä sopimukset suoraan asiakkaan järjestelmiin. Näin liidit tulevat käsiteltyä tuoreina ja useampi liidi konvertoitua asiakkaiksi.
01.08.2012 Matkapuhelinliittymien myynti murroskohdassa

Matkapuhelinliittymiä ei elokuun alun jälkeen saa markkinoida puhelimitse. Kielto on määräaikainen ja kestää kolme vuotta. Se koskee liittymien markkinointia uusille asiakkaille.

Kieltoa ei sovelleta puhelinmarkkinointiin operaattorin vanhoille asiakkaille eikä markkinointiin asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä. Benefitor Oy pystyy tarjoamaan jatkossakin tasokkaita liidejä matkapuhelinliittymien markkinointiin, pyytämällä etukäteen luvan puhelimitse tapahtuvalle markkinoinnille. Markkinointikieltoa koskevan lain taustalla ovat puhelinmarkkinoinnissa ilmenneet ongelmat.

Etusivu | Uutiset | Tuotteet | Yhteys